Pasta jajeczno-serowa

Ocena:

4.49 (151)

  • 15 min.
  • dla 4 osób

Przygotowanie: 15 minut Porcja: 205 kcal Składniki na 4 porcje

Składniki:

  • 4 jajka na twardo
  • 5 dag ostrego sera
  • łyżka drobno pokruszonych orzechów włoskich
  • łyżka majonezu
  • łyżka śmietany
  • 1/2 łyżki musztardy
  • łyżka posiekanego koperku
  • sól, pieprz

Pasta jajeczno-serowa - jak zrobić?
Kroki przygotowania:

  • Jajka obrać, rozgnieść widelcem. Dodać starty ser, majonez, śmietanę oraz musztardę. Dobrze doprawić solą i pieprzem. Starannie wymieszać.
  • Dodać orzechy, koperek, jeszcze raz wymieszać.
  • Pastą smarować kromki pumpernikla.
Udostępnij: Udostępnij

To może Cię zainteresować

Redakcja poleca

REKLAMA

Materiały promocyjne