Dip mango-chili

Ocena:

4.44 (170)

  • 15 min.
  • dla 4 osób
Przepis na dip - Dip mango-chili. Idealny do młodych ziemniaków.

Składniki:

  • suszony strączek chili
  • 15 dag tłustego białego sera
  • sól
  • pieprz
  • curry w proszku
  • owoc mango
  • 1/2 pęczka świeżej bazylii

Dip mango-chili - jak zrobić?
Kroki przygotowania:

  • Strączek  chili  oczyścić  z  pestek,  rozetrzeć  w  moździerzu, wymieszać z tłustym białym serem, 2 łyżkami  wody  oraz  solą,  pieprzem  i  curry  do  smaku.
  • Miąższ mango posiekać, utrzeć z łyżką posiekanej bazylii, połączyć z serem.
  • Co piątek nowa porcja kulinarnych pomysłów na weekend!
  • Zamów Newsletter MojeGotowanie.pl!
Udostępnij: Udostępnij

To może Cię zainteresować

Redakcja poleca

REKLAMA

Materiały promocyjne