Magazyn "Sól i Pieprz"to przepisy na smaczną kuchnię w dobrej cenie. W każdym numerze najlepsze domowe obiady, szkoła gotowania i propozycje na słodko. Oto spis treści numeru 5/2018.
Sól i Pieprz 5/2018
Obiad na niedzielę: Przystawki na ciepło, zupa grzybowa w nowym wydaniu, kurczak po marokańsku
Obiad na co dzień Sycące dania z mięsem i grzybami
Ciasta i desery Słodkości z darów jesieni
Szybkie przekąski Gorące dania na duży głód
Dzieci gotują Nasze ulubione placki ziemniaczane
Domowe napoje Herbaty i napary ziołowe na rozgrzewkę i dla zdrowia
Rozmowa z Gosią i Szymonem o sezonowej kuchni i przyjemności gotowania
Kuchnia fit Co jeść, żeby nie chorować
Dla urody Niedoceniany cenny ziemniak
Dla zdrowia Dieta bezglutenowa nie taka straszna
Hit sezonu Dynia w czterech wersjach
Kolekcja 12 pomysłów na chrupiące domowe pieczywo
Nowości ze sklepowych półek To warto kupić
Blog wyróżniony przez redakcję Ciepłe śniadanie, które zjesz ze smakiem
Sól, pieprz i inne przyprawy Gałka muszkatołowa na ostro i na słodko
Smaki świata Gulasz i węgierskie specjały
Akcesoria do kuchni i jadalni Do pieczenia chleba
Perfekcyjna gospodyni Rady, jak i czym czyścić garnki