press ENTER to search
Pasta do chleba z botwinki to moje odkrycie. 2 wyraźne dodatki podkręcają smak niesamowicie
Dodaję ten składnik do wszystkich surówek, ale do mizerii spróbowałam pierwszy raz. Wyszła genialna
Ucieram ziemniaki z innym warzywem. Zwykłe placki ziemniaczane wypadają przy nich blado
Podlewam ogórki nawozem ziołowym i rosną jak na drożdżach. Zbiory mam zawsze imponujące
Sok z cukinii to prawdziwy skarb. Z 2 dodatkami jest pyszny, świetnie nawadnia, a korzyści jest więcej
W końcu doczyściłam wszystkie przypalone garnki i patelnie. Posypałam, przykryłam i gotowe
Ścieram buraki i nie muszę myć rąk ani kuchni. Prosty trik załatwił problem
Ciasto anielski puch, czyli wypiek z resztek. A smakuje jak z cukierni
Domowy dżem robię w 5 minut. Wsypuję garstkę drobinek i nie muszę mieszać godzinami
Najtańszy nawóz do truskawek. Rozpuszczam składnik do ciasta i wylewam pod krzaczki
Kaszanka z cebulą to nuda. Dodaje 1 składnik, zawijam w folię i rzucam na ruszt. Hit każdej majówki
Ciasto parzone zawsze wyjdzie idealne. Wystarczy trzymać się żelaznej zasady łączenia składników
Blenduję płatki owsiane z garścią zieleniny. O te naleśniki rodzina prosi mnie nieustannie
Kudłate placki ziemniaczane to żadna filozofia. Za to smaku mają tyle, że nie wrócicie do zwykłych
Wcale nie potrzeba wiele jajek. Zrezygnujcie też ze śmietanki. Pyszne naleśniki zrobicie inaczej
Tzatziki robię po swojemu i to nawet poza sezonem ogórkowym. Wykorzystuję inny składnik
Rogaliki z serka śniadaniowego lepsze niż croissanty. Ciasto robię błyskawicznie metodą 1:1:1
Kotlety mielone robię z ogórkiem kiszonym. Dorzucam coś jeszcze i wszyscy się rozpływają