press ENTER to search
W trakcie smażenia wątróbki drobiowej, ta może "strzelać tłuszczem". Unikniemy pryskania, gdy dokładnie osuszymy i przykręcimy w trakcie smażenia ogień. Pamiętajmy też, aby tłuszczu na patelni było jak najmniej.
Wątróbka drobiowa
Pasztet wieprzowy
Pasztet drobiowy
Pasztet z sarny
Wątróbka z cebulką i jabłkiem
Wątróbka z indyka - pyszna i chrupiąca
Pasztet domowy pieczony
Pasztet z dzika
Pasztet chłopski w boczku
Placek z mięsem w galarecie
Fasola z wątróbką i podgrzybkami
Smarowidło z królika
Pasztet z kaczki z figami
Przepiórki z winogronami i foie gras
Pasztet z pistacjami
Sałatka z wątróbkami i malinami
Pieczona kaczka faszerowana jabłkami,kaszą,oraz wątróbką drobiową
Piersi kaczki z suszonymi owocami
Wykwintny pasztet z orzechami włoskimi
Sufleciki kukurydziane z glazurowanymi wątróbkami z drobiu
Wątróbka drobiowa z pieczarkami w sosie.