4.48 (178)
Przepis na tradycyjną wigilijną potrawę w roślinnej wersji jest bardzo prosty. W smaku nie do odróżnienia od oryginalnego dania, stanowi pyszną alternatywę dla wegan.
2 cebule
4 marchewki starte na tarce o grubych oczkach
1 duży korzeń pietruszki starty na tarce o grubych oczkach
1/2 selera startego na tarce o grubych oczkach
½ pora- biała i zielona część
300 g koncentratu pomidorowego
1 łyżka sosu sojowego
3 listki laurowe
2 ziarenka ziela angielskiego
1 łyżeczka słodkiej papryki
1 łyżeczka majeranku
1 arkusz glonów nori lub kilka listków wakame zmielonych na proszek w młynku do kawy lub bardzo drobno posiekanych
1 szklanka wody
sól
Na patelni rozgrzewamy olej i podsmażamy posiekaną w kostkę cebulkę oraz starte na tarce warzywa
Twoje ulubione produkty w wyjątkowych cenach. Rabat do -40% na wybrany asortyment dostępny na cocolita.pl. Szczegóły na stronie.
Rabat 20% na cały asortyment, dostępne w salonach stacjonarnych oraz na www.wojas.pl. Oferta nie łączy się z innymi promocjami. Szczegóły w salonach i na stronie.
Aż 25% zniżki na wszystkie produkty kosmetyczne cenionej marki RevitaLash oferującą m.in. najlepszą na rynku odżywkę do rzęs. Oferta i szczegóły dostępne na revitalash.pl.
Rabat -30% na całą ofertę kosmetyków marek Bielenda Professional i Supremelab, obowiązuje na www.bielenda.com. Szczegóły na stronie.
Rabat 20% na cały asortyment dostępny na naoko-store.pl, w butiku w Poznaniu (Posnania), Warszawie (Elektrownia Powiśle) oraz Łodzi (Manufaktura). Szczegóły u sprzedawcy i na stronie www.
Rabat nalicza się automatycznie w koszyku. Oferta dostępna na aniakruk.pl. Promocja obowiązuje na prawie całą ofertę, z wyjątkiem produktów przecenionych, kart podarunkowych i zestawów. Szczegóły na stronie.